maanantai 5. toukokuuta 2014

Duunia ja vapaa-aikaa

Ohhoh, kahen viikon tauko kirjottamisesta! Oon ollu niin paljon liikenteessä, että on ollu aikaa kaikelle muulle, paitsi postailulle!



Tosiaan mulla on ollu aika paljon töitä ja pääosin vaan iltavuoroa. Kaks viikkoo sitten olin siis maanantaina vapaalla, tiistai ja keskiviikko töissä. Torstaina vietin aikaa tutun kaa joka oli täällä käymässä ja perjantaista torstaihin, mulla olikin seitsemän päivän työputki. Nyt viikonloppuna sain kuitenkin nauttia kolmen päivää vapaista!

Perjantaina vietin koko päivän himassa (lievää väsymystä oli havaittavissa, kun torstain afterworkeiltä saavuin kotiin seitsemän aikaa aamulla). Nukuin, lueskelin kirjaa, kuuntelin radiota ja söin. Ei kovin ihmeellinen päivä. 


Lauantai sen sijaan oli ihan uskomaton! Tavattiin Suomityttöjen kaa Catfordin juna-asemalla kahdentoista aikaa ja lähettiin kaupungille. Ekana suunnattiin kohti Harrodsia ja pyörittiin jonkin aikaa siinä lähialueella. Sen jälkeen päätettiin ottaa bussi ja mennä King's Crossin juna-asemalle (missä Harry Potteria on kuvattu). Käytiin myös syömässä intialaisessa ravintolassa, oon ihan rakastunu Chicken Curryyn!!






Ruuan jälkeen suunnattiin kohti Rotherhireä. Päämääränä oli merimieskirkko, tarkotuksena käydä kattomassa Suomikauppaa ja vappujuhlia  (ahh simaa!). Siinä tuli havahduttua, että kahden viikon päästä elän taas tollasessa suomalaisessa ympäristössä. Ei enää englannin puhumista, eikä random ihmisten "Are you okay?"-kysymyksiä ja kaupasta löytyykin salmiakkia ja ruislepää... Anyway, oli kuitenkin kiva käydä sielläkin!


Sitten matkamme eteni takaisin Catfordiin, Hennan isäntäperheen luokse, valmistautumaan illan tanssisuorituksiin. Oltiin päätetty mennä illalla The Venue klubille ja oli kyllä loistovalinta! Seitsemän eri tanssilattiaa, joissa joka paikassa soi eri musiikki (ja mä kun luulin että Helsingin Tivoli on sokkeloklubi). Loistava fiilis jäi illasta ja koko päivästä!

Sunnuntaina päätettiin vielä yhdessä lähtee Camden Towniin, kiertelee ja kattelee. Shoppailtiin päosin tuliaisia kotiin, siellä on hirveesti kaikkia turistipuoteja. Tietenkin käytiin syömässä siellä, törkeen hyvää kiinalaista sellasesta katukojusta!
Voisin kirjottaa, että uskomaton viikonloppu takana, mutta oon kyllä enemminkin sitä mieltä, että uskomattomat kuusi viikkoa takana! x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti