torstai 20. maaliskuuta 2014

TJ3

Heissan kaikille!
Halusin tänään aloittaa blogin kirjoittamisen ja kertoa samalla itsestäni ja mikä mun blogin idea on.
Olen siis 18-vuotias helsinkiläinen opiskelija. Opiskelen hotelli-, ravintola- ja catering-alaa ja valmistun keväällä 2014 vastaanottovirkailijaksi ja (toivottavasti :D) ylioppilaaksi. Olen siis suorittanut yhdistelmätutkintoa melkein 3 vuotta.

Lähden sunnuntaina kahdeksi kuukaudeksi Lontooseen suorittamaan 'vastaanoton toiminnot'-työssäoppimisjaksoa. Asun siellä paikallisen perheen luona. Aion kertoa täällä myöhemmin niistä, kun olen asettunut ja saanut käsityksen niistä. En oo aiemmin käynyt Lontoossa, mutta rakastan matkustelua. Oon viimesen vuoden aikana käynyt Ranskassa (Pariisissa ja Gerardmerissa), Espanjassa (Madridissa), Saksassa (Hampurissa, Hammissa ja pikavisiitillä Frankfurtissa) sekä pari kertaa Virossa ja Latviassa.

Mulla on siis kolme päivää aikaa lähtöön. Oon jo aika hyvin saanut pakattua ja lauantaina varmaan aion saada kaiken valmiiksi. Tänään vietin päivää 'HOT':in tyttöjen kaa eli Oonan ja Tarun. Käytiin kaupungilla kahvilla ja vähän pyörimässä kaupoilla. Iltapäivästä kävin kotona vähä pakkailee ja sit menin viel moikkaa iskää ja sen avopuolisoo. Huomenna ois tarkotus käydä myymässä lukiokirjat, kun kirjoitukset on vihdoinkin ohi. Kaupassa pitäis käydä, kun illalla tarkotus ois viettää aikaa Tarun ja Meliksen kaa. Lauantai-ilta menee perheen kanssa.

Fiilikset on aika sekalaiset. Oon todella onnellinen tästä tilaisuudesta, oon haavaillu tästä jo kun hain tonne kouluun. Samaan aikaan jännittää myös huimasti, vasta tällä viikolla oon tajunnu, etten oo täällä enää ens viikolla. Tietenkin ikävä tulee perhettä ja frendejä, mutta onneksi toi yhteyden pito on nykypäivänä niin helppoa!

Koodailen tänne silloin tällöin, että miten mulla menee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti