sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Happy Easter!


Hyvää pääsiäistä! Tän Pääsiäissunnuntain vietin duunissa tehden erilaisia Opera-harjoituksia tietokoneella, vaikka työpaikallani on käytössä Brilliant-ohjelma. Eilen olin myös töissä ja oli tosi hiljasta pääsiäisen takia, vaikka oltiinki täyteen varattuja. 

Mulla on tässä nyt muutama päivänä ollu vähän vaikeeta töissä. Musta tuntuu, etten tee minkäänlaista edistystä ja unohtelen mainita asioita. Se on ollu aika stressaavaa. Puhuin tästä tänään hotellipäälikön kanssa ja se sano, että oon kyllä edistyny ja että on tosi ylättyny oikeestaan miten nopeesti. Tiiän kyllä, et luon ittelleni ihan turhaa stressiä ja turhia paineita. Parhaani mä yritän ja harjoittelemalla oppii. 


En tullut kuitenkaan tänne vaan kirjottaa töistä, vaan myös pääsiäisen vietosta. Perjantaina kävin päivällä Bromleyssä, siellä on kivoja kauppoja ja kahviloita. Ne tosiaan sulki kaikki paikat neljältä ja menin kotiin valmistautuu iltaa varten. Käytiin Suomi-tyttöjen kaa parissa pubissa ja klubilla, viettämässä yhden synttäreitä.

Pakko muuten mainita, että kyllä täällä ihmiset on ihania; olin tulossa yksin bussilla kotiin ja nukahdin sinne. Yhdessä vaiheessa havahdun, kun joku nainen tulee kysyy, että mikä mun pysäkki on (etten vaan oo nukkunu sen ohi). Mun pysäkki oli vasta tulossa ja se sano, että voin mennä istuu sen ja sen kavereiden kaa ja jos haluun nukkuu, ni ne voi herättää, kun on mun pysäkki. En kuitenkaa halunnu vaan keslustelin niitten kaa loppumatkan.

Lauantaina avattiin grillikausi takapihalla, jonka jälkeen kiirehdin iltavuoroon. Duunin jälkeen lähettii yhille työkaverin kaa ja hups kotona n 4:30. 

Tänään nukuin myöhään ja menin taas iltavuoroon. Huomenna oon vapaalla ja pieniä pääsiäissuunnitelmia onkin, niistä lisää myöhemmin! x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti