torstai 3. huhtikuuta 2014

Loistavia uutisia!

Ladies and gentleman,
Viime postauksessa vähän valitin työpaikasta ja, että haluisin vaihtaa paikkaa. Nyt mulla on ilo kertoa teille, että mulla on uusi työpaikka ja itseasiassa oonkin tehnyt siellä jo kaks vuoroo! 

Maanantaina tosiaan olin töissä ja ennen kun ehin sinne, ni ne soitti Twinin toimistolta ja pyys käymään ja samalla ilmotti, että tuskin saa hommattua mulle mitään paikkaa respasta tai että uuden paikan löytäminen voi viedä aikaa. No minä näppäränä tyttönä soitin pari puhelua ja jo iltapäivällä sainkin jo puhelun, että oon saanu uuden paikan. Töiden jälkeen menin sinne Twinin toimistolle ja ne kyseli miks haluun vaihtaa paikkaa. Kerroin ja samalla mainitsin, ettei tarvi ettii mulle uutta paikkaa, että oon jo hommannu. Kysyin vaa, että tarviiko vanhaan paikkaan mennä enää ja sano vaan, että ei tarvi, ne ilmottaa sinne.  Joten maanantai oli vika päivä siellä. 

Tiistaina kävin kattomassa uutta paikkaa; ne näytti siellä mulle huoneita ja kertoili hotellista ja kyseli multa kaikenlaista. 

Nyt oon jo siis kaks vuoroo tehny ja oon tykkäny tosi paljon! On kyllä tosi vaativa paikka, että oon lähinnä nää ekat päivät seuraillu vastaanottovirkailijoiden työskentelyä, tehnyt muistiinpanoja ja avustanut niitä. Koko ajan tapahtuu ja täytyy keskittyä. Uskon, että tuolla paikassa tuun varmasti oppimaan paljon!



Ja ei oo kyllä nytkään huonot työmatkamaisemat! ^

Kerron työskentelystä ja paikasta enemmän, kun oon vähän pidempään ollu tuolla. Nyt jatkan opiskelua viinilasillisen kaa, huomenna iltavuoroon! x

2 kommenttia:

  1. Moi Heidi! Hienoa lukea kuinka hyvin pärjäät siellä suuressa maailmassa. Omatoimisuutta piisaa työpaikan ym haussa ja varmaan tuo kielitaitokin on jo parantunut tässä matkan varrella, tosin mistäpä minä sitä niin tarkkaan tiedän, että vaikka kuinka hyvin puhuisit jo valmiiksi englantia.

    Hienoa myös nuo respan hommat. Pääset tosiaan varmaan oppimaan paljon uusia asioita siellä. Ja varmaan paljon myös sellaista mitä ei täällä Suomessa opi, puhumattakaan eri kulttuurien kohtaamisesta.

    Kaikesta tuosta on taatusti paljon apua sitten kun 'oikeita' töitä lähdet hakemaan tai mahdollisesti jatko-opiskelemaan.

    Ei muuta kuin oikein antoisaa kansainvälistä työssäoppimisjakson jatkoa sinne. T: Carola-Ope täältä keväisestä Suomesta

    VastaaPoista