maanantai 7. huhtikuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia

Heyy, 
Viime viikolla en postannu ku vain kerran, koska oon ollu aika paljon liikenteessä ja kaikkialla, et oon ollu tosi väsyny, ku oon tullu kotiin! Pakko myöntää, että on kyllä ihan hirveetä, miten aika menee täällä niin nopeesti!

Perjantaina heräsin, enkä oikeestaan tehnyt päivällä mitään, ennen ku menin töihin kello 15. Pääsin kello 23 töistä ja yks työkaveri halusi näyttää vähä Lontoota ilta-aikaan. Käytiin kattoo mm. Tower Bridgee (en älynny ottaa kuvaa lähempää), aivan järkyttävän kaunis yöaikaan ja vähä baareissa. Niinhän siinä sitten kävi, että savuin kotiin neljän jälkeen aamuyöllä.




Lauantaina olin vapaalla ja halusin käyttää sen lepäämisen, koska kun uudessa paikassa alottaa, niin kyllä se aiheuttaa pientä stressiä, joka aiheuttaa väsymystä. Iltapäivästä käytiin Suomi-tyttöjen kaa kahvilla Lewishamissa ja oli ihana vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia, sekä puhua suomea ihan livenä! Olin kaheksan aikaa kotona ja jo ennen yheksää menin jo nukkumaan. 

Sunnuntaina olin töissä 14-22. Sunnuntait on aika hiljasia tuolla mun työpaikalla, joten yksi työkavereista anto mulle tehtäväksi, ettiä lähialueen nähtävyyksistä tietoa ja aion kertoo niistä hänelle tällä viikolla. 

Tänään olin taas vapaalla ja  ensimmäinen sateinen päivä täällä ollessani. Kävin syömässä aamupalaksi keskustassa perinteisen Englantilaisen aamiaisen, johon kuulu munia, pekonia, makkaraa, papuja, paistettuja herkkusieniä ja leipää. Oli ihan järkyttävän kokonen annos (valitettavasti en älynnyt ottaa kuvaa). Kävin taas aika paljon kävelemässä ympäri kaupunkia ja iltapäivästä kävin yli 500 vuotta vanhassa pubissa (kuvissa maisemia sen terassilta) Kotiin tulin vähän ennen kymmentä. 




Huomenna alkaakin sitte kuuden päivän työputki! Oon suht innoissani, koska viihdyn tuolla tosi hyvin ja pääsen tietynlaiseen rytmiin nyt tällä viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti