torstai 10. huhtikuuta 2014

Would you like to check in, sir?

Woopwoop, tänään tein ensimmäisen check in'ini! Tiistaina jo multa kyseltiin, että miksen oo tehny ja eilen jutellin hotellipäälikön kanssa ja hän sanoin, että on kuullut musta positiivista palautetta ja että mun ois aika jo tehdä se. No ensimmäisen parin kaa oli lieviä säätöjä, joten kollegat hoiti ne. Vihdoin kun sain tehtyä itse kokonaan, oli todella helpottunut olo! Vaikka kollegat sanokin, että pitää vaan rentoutua ja olla itsevarma, niin silti mun kädet tärisi vielä hetken sen jälkeen. En oikeen ees tiedä miksi se jännitti niin paljon, oon kuitenki aika paljon ollut asiakkaiden kanssa tekemisissä. Hyvin se meni kollegoidenki mielestä, ainut vaan, että vähän töksäyttelin asioita. Tietenkin, kun jännittää ja pitää muistaa niin monta asiaa, niin suomen kielen jäykkyys puskee vähän.

Eilen ennen töihin menoa kävin vähän puistoilemassa Greenwichissä ja aattelin postailla teille tänne muutaman keväisen kuvan!




Mulla menee täällä oikein hyvin ja nautin jokaisesta hetkestä, minkä saan viettää täällä! x

1 kommentti:

  1. Moi taas Heidi ! Hienoa, että olet edennyt noissa respan hommissa. On ihan luonnollista, että tuo check-inn jännittää - uudessa hotelllissa englannin kielellä - hei, minuakin olisi jännittänyt. Nyt vaan jatkat sitä, niin alkaa tulla rutiineja. Ihania keväisiä kuvia - tännekin on luvattu pääsiäiseksi lähes 20 astetta. Eli ei muuta kuin hyvää pääsiäistä ja mukavaa jatkoa sinne.

    VastaaPoista